Behöver man verkligen VR glasögon?

Virtual Reality glasögon har verkligen blivit årets snackis. Både barn och vuxna vill ha dem, men vad är grejen liksom? Du kliver in i en helt ny värld där du kan plocka i saker, färdas runt och interagera med underliga varelser. Men visst, du kan riva ditt hem om ingen finns i närheten som kan hejda din framfart.

Men lite trasiga lampor är kanske ett billigt pris att betala om man får vandra bland drakar eller slåss med troll? Det är en helt otrolig upplevelse som alla borde prova iallafall en gång i livet. VR glasögonen som ger den bästa upplevelsen kostar lite mer men det är det värt om man ändå ska köpa ett par. Bara grejen att man skulle kunna vara på en riktig golfbana och öva på sin sving fast du egentligen står hemma i köket och vevar med en soppslev är ju oslagbart. Den som kom på idén har verkligen gjort sig förtjänt av iallafall min eviga tacksamhet. I några av modellerna kan du även koppla upp dig mot din smartphone och få notifikationer om inkommande samtal och meddelanden.

Alla borde prova VR glasögon!

De var årets julklapp 2016 och enligt många tester så hade de då lite kvar innan upplösningen är perfekt men redan nu finns några riktigt bra VR glasögon ute på marknaden. Till exempel Samsung har släppt ett par som är kompatibla med bland annat deras smartphones Note 5 och Galaxy S6 så man blir inte helt avskärmad från verkligheten utan får meddelande om inkommande samtal och sms hela tiden du använder glasögonen. Det är alltså helt klart värt att satsa lite mer pengar om man ändå tänkt köpa ett par. Du kan också använda glasögonen när du ser på film och få en helt annan upplevelse även där!

"Fantasivärld, overkligt och obeskrivligt roligt