Högkvalitativ ljudredigering och inspelning

Inom detta företag erbjuds många olika typer av tjänster. En del av dessa tjänster avser inspelning och redigering av ljud och video. För att få en glimt av kvaliteten på dessa inspelningar kan ni leta er vidare till sidan med videor.

Företaget gör också inspelningar av konserter och tillställningar. Om du till exempel vill föreviga musiken på ditt bröllop erbjuds inte bara inspelning av video av högkvalitet utan även flerkanalig inspelning av ljudet från musikerna. Det finns också möjlighet att spela in vad brudparet och prästen säger med system som inte behöver synas, men som samtidigt ger inspelningen skärpa och förevigar tillfället så att du kan njuta av det många gånger efteråt med filmisk kvalitet. Idag är det många som lägger upp dessa videor på sociala medier och videosajter och kan på detta sätt dela med sig av ögonblicket på ett autentiskt vis, även för de som inte kunde eller fick närvara på gudstjänsten. Nuförtiden är familjer ofta spridda över hela världen och därför är dessa videor mycket välkomna.

Många band har anlitat tjänsterna som erbjuds i företaget för att spela in en live-konsert eller att utföra en demo-inspelning. Utrustning för inspelning av upp till 32 kanaler samtidigt finns, liksom portabel utrustning för inspelning i fält, till exempel för en friluftsgudstjänst eller folkmusikkonsert i en avlägsen loge. För rörliga bilder finns avancerad videoutrustning med möjlighet att spela in från många vinklar. Studio kan också erbjudas för inspelning av video, såväl med redan inspelad bakgrund eller demo-inspelning live i studion.

Skräddarsydda lösningar för dina behov kan tillhandahållas. Som ett exempel av många kan lösningar för video- och ljudinspelningar i säkerhetssyfte erbjudas, för att till exempel övervaka hemmet då det finns risk för inbrott. För mer information om utrustning att skydda ditt hem, läs mer om villalarm eller skicka ett mail för att få information om vad som kan göras för att övervaka och skydda ditt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *