På denna hemsida hittar du recensioner om olika produkter inom tekniksektorn och om de olika tjänster som jag erbjuder inom grafisk design, webbdesign, foto och ljud.

Webbdesign är ett område som kräver erfarenhet och känsla för vad användaren kan uppskatta. Med nya krav på användarvänlighet och anpassning till många olika enheter och webbläsare krävs det god kännedom om hur saker och ting fungerar för att skapa en bra hemsida. Om detta kan du läsa på denna hemsida. Informationer om de tjänster som jag kan erbjuda finns också att tillgå.

Behöver du spela in ett framträdande live eller i studio är det bara att höra av dig. Jag spelar in och filmar alltifrån bröllop till rockkonserter och arbetar också med ljudredigering och videoredigering så om du har befintligt material som du vill framställa på bästa sätt har jag arbetat under många år med detta inom radio och tv.

En sida dediceras till loop-pedalen RC-30, en storsäljare som är populär bland alla sorters musiker och sångare, inte minst dem som spelar på gatan. Om du har planer på att arbeta på soloframträdanden kan du kolla in denna artikel och läsa mer om vad loop-pedalen har att erbjuda.

En annan sida dediceras till Asus F554L, en portabel dator i 4000 kronors-klassen. Om du är intresserad av att köpa denna modell, eller är en dator av detta märke kan det vara bra att läsa denna artikel. En annan sida tillägnas den trådlösa musen, och du får tips vad du kan tänka på när det gäller ergonomi och vilken utrustning du bör ha och hur du ska tänka, när du sitter många timmar per dag och utför monotont arbete.