Senaste generationens övervakningskameror ger bra skydd!

Det blir allt vanligare med inbrott, enligt statistiken. Ett gammaldags överfallslarm är nog bra men inte minst i hemmet har man stor glädje av kameraövervakning. Sådana system kan kopplas till mobilen så att man ser i den vad som händer när larmet gått igång. Sen väljer man åtgärd utifrån vad man ser.

Securitas Direct kameraövervakning måste vara ett av de mest flexibla systemen på marknaden och kan anpassas så du får övervakning av allt från en oskyddad butiksentré till restauranger och stora lokaler för offentlig verksamhet. När jag har blivit utsatt för skadeverkan och stöld har jag haft svårt att visa för försäkringsbolaget vad jag blivit av med. Det problemet löser man med en övervakningskamera. Dessutom får du bra chanser att stoppa ett inbrott medan det pågår. Securitas Direct är särskilt bra när det gäller skydd av lite större anläggningar. En anläggning som jag tycker är bra för hemmet är från företaget Gardio vars kamera har så avancerad rörelsesensor att du kan programmera den så att den blir “husdjurssäker”.

Ta ansvar för din säkerhet

Du kan göra mer än du kanske tror för att själv göra de miljöer där du bor eller arbetar tryggare. Övervakningssystem handlar inte bara om att skydda sig mot inbrott utan ingår i regel i system som även ger larm vid brand och översvämning. Ett företag som Securitas har mer än 25 års branscherfarenhet och tekniken har gått så snabbt framåt att de flesta idag har råd med skydd som är så avancerat att det känns som taget ur en bondrulle från 90-talet. Jag gillar känslan att veta att jag gjort allt jag kunnat, om olyckan skulle vara framme.

n bra övervakningskamera är lika med trygghet